• Suprafața necesară minim 30 mp, pentru modul, fară a lua în calcul o eventuală terasă.
• Cifra de afaceri estimată 75000 euro/an
• Rata estimată a profitului net 60 % din cifra de afaceri
• Taxa de franciza : 5% din C.A
• Contribuție la bugetul de marketing de 2% din C.A
Alte cheltuieli suplimentare:
• Cheltuieli cu chirie, utilități, angajații, furnizorii, toalete, vestiare.
• Hota centrala inox 2000 x 1000 x 400 mm
• Friteuză 8 + 8 litri / cu robinet de scurgere
• Masă de preparare - 1,21 x 0,7 m - cu 2 uși - incl. contact grill & masina de facut hamburger
• Masă de lucru cu dulap PREMIUM 1,8 m - cu 3 sertare pe stânga şi cant
• Masa de lucru refrigerata cu 2 usi si chiuveta incorporata 140 x 70 x 85 cm